Lapsikuvaus

Lapsikuvaukseen tulevat

Studiokuvaus saattaa olla monelle lapselle jännittävä, jopa vähän pelottavakin kokemus. Jännitys saattaa purkautua kiukutteluna/ ei toivottuna käytöksenä kuvaustilanteessa.

Välttääksemme näitä tilanteita, ja käyttääksemme kuvausajan mahdollisimman tehokkaasti hyödyksi, kertokaa/jutelkaa lapsen kanssa etukäteen seuraavista asioista:

-mihin ollaan menossa

-miksi ollaan menossa

-millaista käytöstä lapselta odotetaan

Mikäli haluatte palkita lapsen onnistuneesta suorituksesta, tehkää se vasta ennalta sovitun kuvaustilanteen jälkeen.

Ja mikä tärkein; jos sovitte jostain säännöistä lapsen kanssa, pitäkää niistä myös kiinni.

Pyritään pitämään kuvaustilanne rauhallisena, eli vain välttämättömimmät henkilöt olisivat paikalla. Tähänkin pätee vanha sanonta: ”Mitä useampi kokki, sitä sekavampi soppa”

Jotta arvokas kuvauskalustomme pysyisi ehjänä, muistakaa että studiossa ei juosta, tapella tai huudeta. Ohjeiden kuuntelu ja noudattaminen on kaiken A ja O.

Mikäli kuvaus ei onnistu näistä ohjeista huolimatta ja meistä riippumattomista syistä, veloitamme asiakkaalta tapauskohtaisesti 50% ennalta sovitun kuvauksen hinnasta.

Toivomme työstämme palautetta. Jatkossa se auttaa meitä huomioimaan asiakkaidemme tarpeet entistäkin paremmin.

Hinnasto

Järjestämme max 4 kertaa vuodessa lapsikuvauspäiviä, jolloin pyrimme keräämään samalle päivälle mahdollisimman monta lasta kuvattavaksi. Lapsikuvauspäivänä on mahdollista valita kahdesta eri kuvausvaihtoehdosta mieluisampi. 1-2 vuotiaille suosittelemme täyden tunnin kuvausta. Tämä siksi, jotta lapsi ehtii rentoutua ja rohkaistua kuvauspaikalla.

”Pikkukuvaus” sisältää 1/2-tuntia kuvausta ja max 5 kuvaa. Paketin hinta on 30€/lapsi.

”Normaali 1-vuotiskuvaus” sisältää tunnin kuvausta ja runsaasti kuvia. Paketin hinta on 80€/lapsi.

Lapsikuvaus voidaan suorittaa myös miljöössä tai harkitusti asiakkaan kotona. Kuvauksen hinta on tällöin alkaen 120€ + mahdolliset matkakulut.

 

Sisaruskuvat yksilökuvien yhteydessä +10€. Max 4 henkilöä

”Paras laatu syntyy tekemällä – ei suuria puhumalla”