Hääkuvaus

Onnistuneiden hääkuvien resepti

Vieraille olisi hyvä ilmoittaa etukäteen, että juhlissa toimii virallinen kuvaaja. Me olemme aivan tavallisia ihmisiä, jotka tekevät työtään kameran takana, mutta toivoisimme saavamme kuvausrauhan tärkeiden hetkien ja tapahtumien aikana. Meitä ei tarvitse kuitenkaan ”pelätä ja pakoilla”…eli voi tulla juttelemaan ja höpöttämään jos siltä tuntuu.

Hääpalaveri pidetään hyvissä ajoin ennen häitä. Palaverissa käydään läpi hääpäivän ohjelman runko, alustavat aikataulut, ohjelmanumerot, asiakkaan toiveet ja ajatukset kuvausta koskien.

Ohjelma elää koko ajan eli muutoksia tulee ja menee mutta toivottavaa on, että meille kerrotaan sellaisista muutoksista, jotka vaikuttavat työhömme. Minuuttiaikataulua ei tarvitse olla…kunhan tiedetään suunnilleen mitä ja missä tapahtuu mihinkin aikaan. Tarvittaessa käydään yhdessä hääparin kanssa tutustumassa tuleviin kuvauspaikkoihin.

Otamme ns. ”perusvarmat” poseerauskuvat, mutta jokainen hääpari on yksilö ja heillä on omat toiveet ja ajatukset kuvien suhteen…kertokaa ne ajatukset meille.

Mikäli juhlan aikana tulee uusia ideoita ja ajatuksia kuvauksen suhteen, tulkaa nykimään meitä hihasta. Mekin tulemme nykimään teitä tarvittaessa hihasta.

Käytämme kuvatessamme salamaa, eli jos juhlavieraissa on herkkäsilmäisiä henkilöitä, joille välähdys saattaa aiheuttaa oireita (epilepsia yms.), kertokaa heille salaman käytöstä jo etukäteen.

Ryhmäkuvaustilanteessa otamme ensin viralliset kuvat, jonka jälkeen muut saavat tilaisuuden ikuistaa omilla kameroillaan hääväen. Tämä siksi, että jos kuvaaja ja vieraat ottavat kuvia yhtäaikaa, ryhmäkuvassa olevat saattavat katsoa eri kameroihin ja kuvasta tulee hyvin sekava.

Lisäksi toivomme että vieraat ottavat kuvaushetkellä puvun taskuista ylimääräiset tavarat pois…ne nimittäin eivät näytä kuvissa kovin kivoilta.

Ryhmäkuviin tulevat kannattaa kerätä valmiiksi odottamaan tulevaa kuvausvuoroaan, jotta vältyttäisiin turhalta odottelulta.

Mikäli kaasoilla ja bestmaneilla on yllätysohjelmanumeroita, joita he eivät halua hääparin tietävän, toivoisimme heidän ottavan suoraan yhteyttä meihin näissä asioissa.

Saatamme olla joissakin tilanteissa hieman vieraiden edessä kun kuvaamme…mutta meidän tulee päästä ottamaan kuvat ns. piikkipaikalta eikä muiden ihmisten takaa. Anteeksi jo etukäteen siitä : )

Toivomme työstämme palautetta. Jatkossa se auttaa meitä huomioimaan asiakkaidemme tarpeet entistäkin paremmin.

Veloitamme ennakkomaksuna 30% sovitusta hääkuvauksen loppusummasta heti hääkuvausvarauksen varmistuessa.

Mikäli ennaltasovittu kuvaustyö perutaan aiheettomasti asiakkaan toimesta kuukautta ennen sovittua kuvauspäivää, ennakkomaksua ei palauteta.

Viralliset hääkuvat studiossa tai miljöössä*
Hinta = 175€

Vihkimisen kuvaus kirkossa tai muualla
Hinta = 200€

Viralliset hääkuvat studiossa tai miljöössä & vihkimisen kuvaus*
Hinta = 325€

Neljännespäivän hääkuvaus
-Kirkkokuvaus
-Viralliset hääkuvat
-Max 3 tuntia juhlapaikalla kuvausta
Hinta = 450€

Puolen päivän hääkuvaus
– Kirkkokuvaus
– Viralliset hääkuvat
– Max 6 tuntia juhlapaikalla kuvausta
Hinta = 650€ + mahdolliset lisätunnit 70€/tunti

Koko päivän hääkuvaus
Kokopäivän kuvaus, alkaen aamun valmisteluista kestäen illan viimeisiin hetkiin.
– 12 tuntia kuvausta
– Kuvaus ennen vihkimistä
– Kirkkokuvaus
– Viralliset hääkuvat
– Kuvaus juhlapaikalla
Hinta = 900€ + mahdolliset lisätunnit 70€/tunti

*Ryhmäkuvat potrettien yhteydessä:

– parin mahdolliset lapset samaan hintaan

– ryhmäkuvat lähisukulaisista pienillä kokoonpanoilla +30€

– muut ryhmäkuvat juhlapaikalla 70€/h + mahdolliset matkakulut (ei sisällä juhlakuvausta)

RYHMÄKUVAUKSISTA INFOTTAVA KUVAAJIA/JUHLAVÄKEÄ ETUKÄTEEN!

”Paras laatu syntyy tekemällä – ei suuria puhumalla”